1245006340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kakussa halusin kokeilla kahta uutta asiaa: suklaamassan muotoilua ja koripunospursotusta. Sisällä oli samanlainen suklaakakku kuin esim. mahakakussa aiemmin eli valmis Kungsörnenin pohja ja suklaamousse. Kokeiltu ja hyväksi todettu yhdistelmä! Suklaamassan ohjeita löytyi netistä useitakin, tämän tein Merjan leivonta- ja askartelusivujen ohjeella, jossa sulatettiin suklaata ja lisättiin siihen hunajaa ja tomusokeria. Koska ainakaan itse en oikein pidä hunajan mausta, aion kokeilla seuraavalla kerralla sen korvaamista vaalealla siirapilla. Suklaamassaa oli kuitenkin tosi kiva muotoilla ja käsittely oli helppoa. Ainoa vaikeus oli se, että se lämpenee käsissä nopeasti ja menee toisaalta jääkaapissa liian kovaksi muotoilla. Kakku syötiin lähinnä omien ja naapurin lasten voimin ja hupeni vauhdilla :)